La Liga

Cruyff forsvarer Zlatan og Henry

13 mål i 24 kampe ville udgøre et helt OK scoringssnit i de fleste klubber, men når man hedder Zlatan Ibrahimovic og spiller på Nou Camp, kan det sagtens medføre kritik alligevel. Nu forsvarer Nou Camps egen guru, Johan Cruyff, både Zlatan og Henry mod de seneste brokkerier over deres måltørke.

Ibrahimovic startede som lyn og torden i sin nye klub, men på det seneste har det knebet med målene. Det samme gælder Thierry Henry. Franskmanden har kun scoret to gange i de 20 kampe, han har spillet, og nu er kritikerne begyndt at melde sig på banen.

Den hollandske klublegende forsvarer dog de to stjerner, og påpeger al den opmærksomhed, som både Zlatan og Henry tiltrækker sig på banen, bare i kraft af deres arbejde med bolden og deres løbemønstre.

- Der er altid en, du kan pege fingre efter. At kritisere en angriber for ikke at lave nok mål er lige så let at gøre, som det er dumt at gøre. Det er ikke det, man bemærker mest, men se for eksempel, hvor meget plads det har skabt for Pedro, at de spiller som de gør, siger Cruyff, hvis indflydelse i sin gamle klub stadig er massiv, ifølge tribalfootball.com.