La Liga

Gerrard topper Reals indkøbsliste

Selvom Real Madrid hentede en masse stjerner i sommer, så forventes det, at Real Madrid fortsætter indkøbene i januars transfervindue. Liverpool-kaptajnen Steven Gerrard topper listen.

Real Madrid skulle angiveligt være klar med et bud på £30.000.000 - små 250 mill. kroner - for at lokke Steven Gerrard væk fra Anfield Road og ind på Estadio Santiago Bernabeú.

- Det er ingen hemmelighed, at Gerrard er en spiller, som Perez (præsident Florentino Perez, red.) og den tekniske direktør Jorge Valdano beundrer. Der er en liste for den næste sæson, og Gerrard er det første navn på den, siger en kilde fra Real Madrids top til The Sun. Navnet på kilden er ikke offentliggjort.

Florentino Perez har allerede haft held med at hente en Liverpool-spiller i år, da det lykkedes at lokke Xabi Alonso til Madrid, og ifølge rygterne skulle Perez allerede have haft følere ud efter Gerrard tilbage i januar. Det var endda inden, han overtog posten som præsident i Real Madrid.

Dengang afviste Gerrard at skifte til den spanske kongeklub, blandt andet fordi Liverppol var med i kampen om det engelske mesterskab, men nu hvor Liverpool leverer det ene skuffende resultat efter det andet, så kan det være, at det lykkes for Perez at lokke Gerrard til Real Madrid.

29-årige Steven Gerrard har spillet for Liverpool hele sit liv. Det har resulteret i 341 officielle kampe med 74 mål til følge.