La Liga

Guardiola overvejer sin fremtid

Succes-træner Josep Guardiola har ført Barcelona til hele seks trofæer i 2009, men nu kan han måske være på vej væk fra Barca.

Barcelona står overfor en forandring, når Joán Laporta til sommer forlader præsidentposten i den katalanske storklub. En forandring der tilsyneladende har fået træner Josep Guardiola til ligeledes at overveje sin fremtid i klubben.

- Pep (Guardiola) er en meget eftertænksom person, og han ved, hvad han betyder for klubben. Han vil gerne fortsætte, men der er nogle ting, som han vil overveje. Jeg er optimistisk, men det er ikke noget, man skal beslutte lige her og nu, siger Joán Laporta til den spanske avis La Vanguardia.

I følge en anden spansk avis, La Razon, skulle Guardiola være så glad for sine præstationer i år, at han måske overvejer at stoppe på toppen.

- Træneren ved, at det bedste tidspunkt at trække sig på, er når man er på toppen. Det er blevet investeret mange måneder, mange timer og meget tabt hår. Det hele har båret frugt, men måske er tiden inde til at stoppe. Pep ved godt, at Barcas dør altid vil være åben, hvis han ønsker at vende tilbage, skriver avisen.