La Liga

Mtiliga om Ronaldo-møde: Det var fedt

Patrick Mtiligas møde med stjernerne fra Real Madrid fik et lidt andet udfald, end danskeren havde ventet. Trods en brækket næse var han godt tilfreds, og han ser frem til næste stjernemøde med Lionel Messi.

Søndagens møde med Real Madrid på det legendariske stadion, Estadio Santiago Bernabeu, var på forhånd et af sæsonens højdepunkter for danske Patrick Mtiliga. Malaga-spilleren kom dog noget uventet i rampelyset, da Cristiano Ronaldo brækkede hans næse i en nærkamp og blev udvist. Siden har Mtiliga svaret på spørgsmål om det uheldige sammenstød, men på trods af den brækkede næse var mødet med Real Madrid og Ronaldo en stor oplevelse.

-Det var fedt at prøve. Når man er i det, tænker man ikke så meget på det, men inden har man selvfølgelig overvejet, at man ikke må give for meget plads, men heller ikke må buse. Det er var sjovt at spille overfor en af verdens bedste, det er jo derfor, man spiller fodbold, siger Patrick Mtiliga til tipsbladet.dk.

Læs også, hvad Mtiliga siger om sammenstødet.

Senere på sæsonen venter også en direkte konfrontation med Barcelonas Lionel Messi, og den danske back ser frem til endnu et møde med fodboldens største boldkunstnere.

- Man skal være ekstra koncentreret, men hvad har man at miste? Man kan kun forsøge at gøre en god figur, og man har jo intet at tabe. Et eller andet sted kan man kun gøre det godt, og så kan man jo altid håbe på, at han ikke har en god dag, for hvis han er flyvende - så bliver det svært, siger Mtiliga.

Han og Malaga skal til Barcelona om en lille måneds tid. Mtiliga sidder ude med sin brækkede næse i weekendens kamp mod Atletico Madrid, men forventer at være tilbage på banen i løbet af næste uge.