La Liga

Ronaldo: Barca er bedre end os

Superstjernen Cristiano Ronaldo indrømmer, at Barcelona i øjeblikket spiller bedre end madrilenerne

Real Madrid er kommet godt fra start i den spanske liga, hvor det indtil kun er blevet til et enkelt nederlag ude mod Sevilla, og hovedstadsklubben ligger nummer to, ét point efter Barcelona. Spillemæssigt er holdet dog endnu ikke helt oppe i samme omdrejninger som ærkerivalen, og det erkender Cristiano Ronaldo.

- Ja det er rigtigt. Barcelona spiller bedre fodbold end os, fordi de er bedre sammenspillede. Barca er bedre end os i dag, men det sande spørgsmål er, hvem der vil være bedst til sidst? Det må vi se, siger Ronaldo ifølge Barcelona-avisen El Mundo Deportivo.

I weekenden blev de nominerede til Ballon d'Or offentliggjort, og ifølge Ronaldo kan det godt se ud til, at det bliver en Barcelona-spiller der overtager det trofæ, som portugiseren vandt sidste år.

- For at vinde et individuelt trofæ, skal man også have kollektive triumfer. Favoritten er en Barcelona-spiller. Der er flere, der kan vinde. Xavi, Eto'o eller Messi, der er favorit. Han har vundet Champions League, den spanske liga... Hvis han vinder, er det fordi, han fortjener det, siger Ronaldo.