La Liga

Ronaldo: Rødt kort er en skændsel

Cristiano Ronaldo raser over udvisningen, som kom efter, at verdensstjernen havde brækket næsen på danske Patrick Mtiliga.

Cristiano Ronaldo blev både helt og skurk, da Real Madrid søndag aften hjemme slog Malaga med 2-0. Stjernen scorede begge mål, men blev også vist ud med direkte rødt kort, da han landede en arm i ansigtet på Malagas danske spiller Patrick Mtiliga, som måtte udgår med en brækket næse.

Ronaldo forsøgte i situationen at vriste sig fra af danskerens opdækning og svingede en arm i ansigtet på danskeren, der røg græsset.
Portugiseren undskyldte til Mtiliga, men modtog det røde kort med store protester og Ronaldo er stadig godt og grundig træt af udvisningen, som han mener er helt forkert.

- Folk, der forstår sig på fodbold ved, at mine intentioner altid er at forsøge at spille. Det røde kort er en skændsel. Jeg forstår det ikke. I England lærte jeg ikke at snyde dommerne. Det her er ikke et rødt kort her eller noget som helst andet sted i verden, og det er ikke fordi, jeg søger nogen form for beskyttelse. Jeg har set værre ting i andre kampe, raser Ronaldo i følge soccernet.

- Jeg forsøgte ikke at skade fyren. Det var uheld, da jeg ramte ham på næsen. Han (Mtiliga, red.) er kun 170 centimeter høj, og havde han været højere, havde jeg ramt ham i brystet. Jeg vil helst bare spille, og sådan noget her, gør mig gal. Jeg har talt med Mtiliga, og han sagde, at jeg ikke behøvede at undskylde, da han heller ikke mener, jeg skadede ham med vilje, siger Ronaldo.

- Jeg går ikke efter at skade nogen. Jeg er ikke den type. Jeg er ingen dårlig person. Jeg vil bare gerne stråle igennem mit fodboldspil. Nu bliver jeg vred, da jeg ikke kan spille på grund af karantæne

Det er anden gang i denne sæson, at Cristiano Ronaldo ser rødt for Real Madrid. Første gang var i en ligakamp mod Almeria i december.