Sevilla lidt tættere på Villareal

Med en hjemmesejr over Villareal rykkede Sevilla søndag en smule tættere på fjerdepladsen.

Villareals Champions League-plads ser umiddelbart svær ud at rokke ved, men ikke desto mindre gør de bagvedliggende mandskaber da forsøget. Søndag aften var det Sevillas tur til at sende torpedoer efter den gule ubåd.

Og Sevilla ramte plet allerede efter 9 minutter. En storspillende Ivan Rakitic sender bolden ind bag en chancelopez Diego Lopez med et fremragende frispark.

Også Alvaro Negredo skød med skarpt denne aften på Sanchez Pizjuan. Diego Perotti sender ham flot fri og spanieren er iskold. 2-0 til Sevilla efter 14 minutter.

Romaric scorede Sevillas tredje kasse efter Marchenas reducering og selvom Sevilla naturligvis ikke kunne holde Guiseppe Rossi fra at score, blev det til en sejr for hjemmeholdet, der dog stadig er 8 point efter Villareal på fjerdepladsen.