Stjernerne funklede i Real Madrid-sejr

Cristiano Ronaldo og Kaká stod bag Real Madrids sejr på 4-1 over Real Sociedad.

Real Madrid har været en skygge af sig selv på det seneste, men søndag aften kom holdet tilbage på vinderkurs, da madrilenerne besejrede Real Sociedad med 4-1.

Real Madrid råder over en lang række stjerner, men de to største må siges at være Kaká og Cristiano Ronaldo. Og det var netop de to, der spillede hovedrollerne i Madrid-forestillingen.

Den brasilianske midtbanestjerne gjorde det nemlig til 1-0 efter otte minutter, og med en scoring efter 21 og 42 minutter sørgede Cristiano Ronaldo for, at hjemmeholdet kunne gå til pause med en 3-0-føring i bagagen. Ronaldo har holdt en målpause på et par kampe, men er altså nu tilbage i sin vante rolle.

En der ikke er så vant til at lave mål, er Alvaro Arbeloa. Dette lavede han dog om på, da han med tyve minutter igen sendte bolden i nettet - desværre for ham var det ind bag Iker Casillas, og dermed var målet en reducering til 1-3.

Sejren til hjemmeholdet var dog aldrig den mindste smule i fare, og i kampens sidste minut slog Emmanuel Adebayor det sidste søm i Sociedad-kisten, da han scorede sit første mål siden skiftet fra Manchester City.

De tre point ændrer ikke på, at Real Madrid halter et stykke efter Barcelona i toppen af den spanske Primera Division.

Tidligere i dag spillede Sevilla og Malaga 0-0. Hverken Kris Stadsgaard eller Patrick Mtiliga kom i aktion.