Ekspert: Spurs er nødt til at hente PSG-stjerne som afløser for skadet Kane
Foto: Getty Images
Rygter

Ekspert: Spurs er nødt til at hente PSG-stjerne som afløser for skadet Kane

Harry Kane står til at misse det meste af foråret, og ifølge Darren Bent er Tottenham nu nødt til at gå efter Edinson Cavani.

Tottenham er blevet ramt af store problemer, idet Harry Kane på grund af en skade først kan komme i aktion igen til april.

Ifølge José Mourinho er der endda en risiko for, at Kane har spillet sin sidste kamp i den indeværende sæson.

Og ifølge den tidligere Tottenham-angriber Darren Bent bør London-klubben gå efter Edinson Cavani, der i denne sæson har varmet bænken i Paris Saint-Germain.

- Jeg vidste, at det ville blive en lang pause, da jeg så det. Når man beskadiger hasesenen, så er det en pause på fire til seks måneder. Det tager tid for at hele. Så Spurs har brug for en angriber i det her transfervindue. Ikke en, der kan være back-up for Harry Kane, når han kommer tilbage. De har brug for en, der er klar til at komme nu, lyder det ifølge Drivetime fra Bent.

- Vi har talt om Cavani. Den helt rette mand. Hent ham dog. Han er ved at komme op i årene, men han kan stadig løse opgaven. De har brug for en ny angriber nu. De har brug for en, der banke boldene i kassen nu. De kan ikke gå og bekymre sig om, hvad Harry vil tænke om det. Det er der ikke tid til. De er nødt til at finde checkhæftet frem og hente en angriber ind. De er muligvis nødt til at bruge en halv milliard kroner eller mere, for de her spillere hænger ikke på træerne. Men de er nødt til at hente en spiller, der fra dag ét er klar til at banke mål ind. Ikke en spiller, der først skal udvikle sig.

Edinson Cavani har kontraktudløb i Paris Saint-Germain til sommer, og derfor vil uruguayaneren nok ikke være overdrevet dyr at hente her i januar. Cavani har længe været rygtet til Atlético Madrid, så Tottenham skal nok til at komme ud over stepperne, hvis de vil have fingrene i den rutinerede målræv.