Engelsk journalist: United er favoritter til at hente Dortmund-stjerne
Foto: Getty Images
Rygter

Engelsk journalist: United er favoritter til at hente Dortmund-stjerne

Manchester United er den Premier League-klub, der har de bedste muligheder for at hente Dortmunds unge superstjerne, Jadon Sancho, til sommer, forlyder det.

Jadon Sancho har gang i en helt utrolig sæson i Borussia Dortmund - udover Lionel Messi er englænderen den eneste spiller i europæisk fodbold, der står noteret for både to-cifrede antal scoringer og to-cifrede antal oplæg. 

Derfor virker det også nærmest utænkeligt, at Sancho fortsat spiller i Dortmund til næste sæson. Britiske medier har rapporteret, at både Manchester United, Liverpool og Chelsea udviser stor interesse i den tidligere Manchester City-spiller, men følge Sunday Times-journalisten Duncan Castles, er Sanchos mest sandsynlige destination Manchester United. 

- Baty (Cliff Baty, økonomisk direktør i United, red.) indikerede, at de er i en bedre situation til at købe spillere, og man vil se mere transferaktivitet denne sommer - der vil blive brugt mange penge på nogle af de aftaler, som de har forberedt, lyder det fra Castles på The Transfer Window Podcast. 

- De vil prøve at få spillere som Jack Grealish, som de prøvede at hente i januar - men de blev afvist af Aston Villa - James Maddison og Jadon Sancho, som de nu er i den bedste postion af alle Premier League-klubber til at hente, på grund af den måde, som de andre klubber har ageret på, og på grund af de penge, det ville koste.