Video : Tipsbladet
Rygter

Fredagens rygtebørs: Juventus tilbyder fire spillere i bytte for Pogba

Tipsbladet bringer dig hver dag transferrygter fra alle de store internationale ligaer.

Paul Pogba fra Manchester United til Juventus
Note: En vild byttehandel kan være undervejs. Juventus skulle således være klar til at byde en pose penge samt enten Mario Mandzukic, Blaise Matuidi, Emre Can eller Daniele Rugani på klubbens tidligere stjerne, Paul Pogba.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttosport

PSG forlænger med Neymar
Note: Der har været masser af historier om Neymar og hans fremtid i Paris Saint-Germain. I sommer blev brasilianeren meldt på vej tilbage til FC Barcelona, men nu har franskmændene tænkt sig at tilbyde Neymar en ny kontrakt. Kantspillerens nuværende aftale løber indtil sommeren 2022.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: L'Equipe

Matteo Darmian, Dejan Kulusevski og Olivier Giroud fra Parma, Atalanta og Chelsea til Inter
Note: Antonio Conte har erklæret sig utilfreds med truppens størrelse i Inter, og til januar går Serie A-klubben derfor at forstærke bredden med hele tre indkøb. Efter planen bliver disse tre Matteo Darmian fra Parma, Dejan Kulusevski, der er udlejet fra Atalanta til Parma, og Olivier Giroud fra Chelsea.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: La Gazzetta dello Sport

Læs også:Tidligere United-scout er sikker på Pogba-skifte: Jeg vil vædde en pizza

Martin Hinteregger fra Eintracht Frankfurt til Arsenal eller West Ham
Note: Arsenal ønsker at udfordre bysbørnene fra West Ham i kampen om Eintracht Frankfurts forsvarsspiller, Martin Hinteregger, med et bud på omkring 190 millioner kroner på den 27-årige østriger.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Zlatan Ibrahimovic fra LA Galaxy til AC Milan
Note: I et nyeligt interview med ESPN, sagde MLS-kommisær, Don Garber, at Zlatan er på vej til AC Milan. Zlatans kontrakt med den amerikanske klub LA Galaxy udløber i slutningen af 2019
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Calciomercato

Pierre-Emerick Aubameyang fra Arsenal til Barcelona
Note: Barcelona skulle have en interesse i at få den lynhurtige angriber Aubameyan til klubben. Den målfarlige angriber kan ifølge rygtet være på vej til Barcelona allerede i januar
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mirror

Læs også:Solskjær bekræfter: Pogba ude hele november

James Rodriguez fra Real Madrid til Tottenham eller Manchester United
Note: James' tid i Real Madrid er en gåde. Nogle dage virker han halv inde i varmen, nogle dage helt ude i kulden. Det betyder, at en transfer kan være under opsejling, og ifølge det spanske medie El Desmarque er Tottenham og Manchester United interesseret
Sandsynlighed: Middel
Kilde: El Desmarque

Erling Braut Haaland far Red Bull Salzburg til Red Bull Leipzig
Note: Den ombejlede nordmand er blevet rygtet til godt og vel hver eneste store klub i hele Europa, og nu har endnu en klub meldt sig på banen. Nemlig søster-klubben Red Bull Leipzig. Ifølge engelske Sky Sports kan den tyske Bundesliga-klub snyde alle de helt store klubber, og sikre sig teenageren.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky Sports

Ivan Rakitic fra Barcelona til AC Milan
Note: Rakitic ligner en færdig mand i Barcelona. Kroaten, der ellers i flere sæsoner har været fast mand, er trådt i baggrunden efter Barcelona har købt den hollandske midtbane de Jong. Rakitic ser de fleste kampe fra bænken, og længe har der været rygter om, at sølv-vinderen fra VM 2018 vil forlade klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Læs også:United udser sig Pogba-erstatning i Frankrig

Læs også:Bendtner om tiden i Juventus: Jeg tog 10 kilo på

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Massiv interesse for purung brasilianer