Foto: Getty Images
Rygter

Tirsdagens rygtebørs: Svensk stortalent på vej til Premier League

Så er vi endnu engang klar til at kickstarte din dag med en omgang brandvarme rygter.

Thomas Tüchel fra PSG til Bayern München
Note: Thomas Tüchel har et indgående kendskab til den tyske Bundesliga efter sine mange år i Mainz og Dortmund, og nu er han blevet kontaktet af Bayern München, som leder efter en afløser for Niko Kovac, der blev fyret forleden.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky Germany

Dejan Kulusevski fra Atalanta til Wolves, Arsenal eller Manchester City
Note: Der er rift om Dejan Kulusevski, som i denne sæson er udlejet fra Atalanta til Parma. Wolves skulle efter sigende være klar til at byde i omegnen af 115 millioner kroner på den 19-årige svensker, men både Arsenal og Manchester City viser også interesse.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport Witness

Emmanuel Dennis fra Club Brügge til Leicester
Note: Leicester og Club Brügge har indledt forhandlingerne om den 21-årige nigerianer, Emmanuel Dennis. Angriberen koster angiveligt mellem 175 og 200 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Leicester Mercury

Læs også:Officielt: Liverpool skal spille to kampe på to dage

Raheem Sterling fra Manchester City til Real Madrid
Note: Real Madrid har tænkt sig at byde £70 millioner, eller knap 610 millioner kroner, plus Gareth Bale for Raheem Sterling. Manchester City har dog fortalt den spanske klub, at de kan glemme alt om at få fingrene i den engelske kantspiller.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky Sports

Jadon Sancho fra Borussia Dortmund til Real Madrid
Note:
Da i dag 19-årige Jadon Sancho i 2017 forlod Manchester City til fordel for Dortmund, var Real Madrid også inden i billedet, og præstationerne i Tyskland har endnu engang vækket Kongeklubbens interesse. De går derfor med overvejelser om at hente gigatalentet næste sommer, hvor han forventes at koste mere end 100 millioner pund, cirka 865 millioner kroner. De får dog konkurrence fra både Paris Saint-Germain og Manchester City.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Wilfried Zaha fra Crystal Palace og Timo Werner fra RB Leipzig til Chelsea
Note:
Chelsea satser stærkt på, at klubben får løftet sit transferforbud før tid, og de har i så fald allerede en liste klar med ønskespillere. Her har de sat 150 millioner pund, omkring 1,3 milliard kroner, af til at forstærke offensiven ganske markant med både Crystal Palaces Wilfried Zaha og RB Leipzigs Timo Werner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Express

Læs også:Mandagens rygtebørs: Liverpool scouter FC Københavns stortalent

Moussa Dembélé fra Lyon til Chelsea
Note:
Otte mål i 11 Ligue 1-kampe har sørget for, at Moussa Dembélés navn er noteret hos en række storklubber rundt omkring i Europa. Blandt andre hos Chelsea, som er den seneste klub til at melde sig ind i kampen om den 23-årige franske angriber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Arsène Wenger til Bayern München
Note:
Den franske trænerlegende har ikke haft et trænerjob, siden han stoppede i Arsenal, men han nævnes nu blandt mulighederne til det ledige sæde i Bayern München, som blev ledigt efter søndagens farvel til Niko Kovač.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Guardian

Declan Rice fra West Ham til Manchester United
Note:
Declan Rice er meget højt på ønskelisten i Manchester United, men den oprindelige plan om først at hente den stadig kun 20-årige englænder til sommer kan blive rykket, da De Røde Djævle allerede kan smide de nødvendige 80 millioner pund, 690 millioner kroner, når transfervinduet åbner til januar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal

Læs også:Wenger om Bayern-job: Selvfølgelig er jeg interesseret

Læs også:Bekræftet: Granit Xhaka er færdig som anfører i Arsenal

Læs også:Emery i fare: Mourinho spiser middag med Arsenal-sportsdirektør