Video : Tipsbladet
Rygter

Tirsdagens rygtebørs (opdat.): United klar med ny kæmpehandel

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Declan Rice fra West Ham til Manchester United
Note: Manchester United viste i sommer, at klubben ikke er bange for at betale store summer for spillere, og til januar har De Røde Djævle tænkt sig at bruge omkring 750 millioner kroner på Declan Rice fra West Ham, som tidligere er blevet sat i forbindelse med bysbørnene fra Manchester City.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Express

David De Gea forlænger med United
Note: David De Gea er tæt på at underskrive en ny kontrakt i Manchester United, som vil indbringe den spanske keeper tæt på de knap 2,5 millioner kroner ugen, som Paul Pogba tjener.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Guardian

Kylian Mbappé fra PSG til Juventus
Note: Det lykkedes ikke Juventus at hente Neymar til klubben i sommer, og italienerne har derfor rettet blikket mod 20-årige Kylian Mbappé, som godt kunne være interesseret i at komme videre fra den franske liga.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Express

Jesus Vallejo fra Real Madrid til Wolves
Note: Jesus Vallejo skiftede i sommer fra Real Madrid til Wolves på en lejeaftale, men den spanske storklub pønser på at sælge forsvarsspilleren permanent efter denne sæson. Vallejo har tidligere været udlejet til Real Zaragoza og Eintracht Frankfurt.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Birmingham Mail

Christian Eriksen fra Tottenham til Real Madrid
Note
: Danske Chrisitian Eriksen står uden kontrakt til sommer, og det vil Real Madrid angiveligt udnytte, hvis Paul Pogba vælger at blive i Manchester United. Spanierne håber i så fald på at hente Christian Eriksen gratis.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Vedat Muriqi fra Fenerbahce til Tottenham
Note
: Tottenham er på udkig efter et alternativ til Harry Kane i angrebet, og det kan blive Vedat Muriqi fra Kosovo. Englænderne har holdt øje med angriberen, hvilket også Lazio, Napoli og Fiorentina har.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sabah

Milan Skriniar bliver i Inter
Note
: Milan Skriniar har anigveligt været på blokken i Manchester City efter Aymeric Laportes skade, men forsvarsstjernen kommer ikke til den engelske storklub. Slovakken ser ud til at blive i Inter.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Tuttosport

Yannick Carrasco fra Dalian Yifang til Arsenal
Note
: Belgiske Yannick Carrasco har længe været rygtet væk fra kinesisk fodbold, og et skifte ser ud til at rykke tættere på. Dalian Yifang vil erstatte Carrasco med landsmanden Dries Mertens, hvilket kan få klubben til at sælge Carrasco til Arsenal.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun