Video : Tipsbladet
Rygter

Tirsdagens rygtebørs: Manchester City overvejer Inter-stjerne

Her får du som altid de varmeste rygter fra de største europæiske ligaer og klubber

Mikel Arteta til Arsenal
Note
: Arsenals bestyrelse har angiveligt udpeget Mikel Arteta som manden, der skal afløse Unai Emery på trænerposten. Arteta er i øjeblikket assistenttræner i Manchester City.
Sandsynlighed: Middel
KIlde: Mirror

Javier Hernandez fra Sevilla til MLS
Note
: Javier Hernandez, også kendt som Chicharito, har bekræftet, at han er åben over for et skifte til amerikanske MLS. I øjeblikket får han ikke meget spilletid hos Sevilla.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: LA Times 

Lautaro Martinez fra Inter til Manchester City
Note
: Lautaro Martinez har vist storform i denne sæson og er blevet rygtet til FC Barcelona, men nu vil Pep Guardiola snuppe den argentinske angriber for næsen af katalanerne. Manchester City overvejer at aktivere hans frikøbsklausul på knap 830 millioner kroner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Gianluca Di Marzio

Gennaro Gattuso til Napoli
Note
: Carlo Ancelotti sidder ikke helt sikkert i trænersædet i Napoli, og klubben overvejer angiveligt at erstatte Ancelotti med Gennaro Gattuso. Napoli skulle allerede være i kontakt med den tidligere AC Milan-træner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato, Sky Sports Italia og Radio Marte

Kalidou Koulibaly fra Napoli til Real Madrid
Note:
Kalidou Koulibaly bliver betragtet som en af verdens bedste forsvarsspillere, og har længe været et varmt emne i Manchester United. Men, nu vil Real Madrid vil prøve at snyde Manchester United og hente den 28-årige senegaleser til Santiago Bernabéu.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Pedro og Willian fra Chelsea til Juventus
Note:
32-årige Pedro er ikke blandt de første i køen til spilletid i Chelsea, og det vil de udnytte i Juventus, som også lurer på at hente Willian til de mangedobbelte italienske mestre.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Læs også:Mandagens rygtebørs: Zlatan vælger endnu et Serie A-eventyr

Olivier Giroud fra Chelsea til AC Milan
Note:
Heller ikke en anden veteran i Olivier Giroud får meget spilletid på manager Frank Lampards unge mandskab, og han vil derfor videre i karrieren. Angiveligt er AC Milan ligefrem blevet tilbudt at hente den 33-årige franske angriber til Serie A.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Sander Berge fra Genk til Liverpool
Note:
Den unge nordmand fortsætter med at imponere, og det har de også lagt mærke til i Liverpool, som ser ham som en erstatning for den skadede Fabinho. Derfor overvejer de at lægge et bud på den 21-årige midtbanespiller.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mirror

Læs også:Ballon d'Or: Se alle de tidligere vindere

Federico Chiesa fra Fiorentina til Inter
Note:
Federico Chiesa har tiltrukket interesse fra nogle af de helt store klubber, og blandt andre Liverpool har været meldt lune på den 22-årige offensivspiller. Nu vil Inter dog prøve at overhale Liverpool indenom i kampen om den italienske landsholdsspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Uğurcan Çakır far Trabzonspor til Liverpool
Note:
Liverpool kigger sig efter sigende om efter en ny reservekeeper, og ham har de fundet i Uğurcan Çakır, som spiller for Tranzonspor i hjemlandet Tyrkiet. Premier Leagues førerhold har allerede haft scouts ude for at kigge på den 23-årige målmand.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mirror

Læs også:Søndagens rygtebørs: Arsenal-vikar nærmer sig konkurrent

Læs også:Barcelona-midt overvejer skifte: Jeg vil spille

Læs også:Skidt: Manchester United har fået den værste sæsonstart i 31 år