• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Den tidligere Superliga-målmager har lagt støvlerne på hylden og pønser nu på at gå trænervejen - gerne i en dansk klub.

Af Martin Davidsen

160 Superligakampe. 30 mål. Engang en del af den dyreste handel mellem to danske klubber. Og en kult-status i visse danske fodboldkredse.

Det er nogle af de ting, Abdul Sule kan skrive på sit CV, som formentlig skal sendes rundt til nogle danske klubber i løbet af den kommende tid. Den tidligere angriber i AB, Køge og Horsens går nemlig med planer om at blive træner.

- Jeg overvejer at tilmelde mig nogle trænerkurser, men jeg har endnu ikke besluttet mig helt. Men jeg vil gerne være træner, så det er nok den vej, jeg går, siger Abdul Sule til tipsbladet.dk.

Abdul Sules aktive karriere tog fart i midten af halvfemserne, hvor han var en målfarlig angriber i Herning Fremad. Herefter blev han solgt som den dyreste spiller i en handel mellem to danske klubber, da AB købte ham i 1998. Han blev i Gladsaxe-klubben i fem år, inden han tog hul på en omflakkende tilværelse, der bragte ham til Køge, Horsens og Lolland-Falster.

- I 2008 tog jeg til Malaysia og spillede for Johor FC, men jeg fik hurtigt problemer med en skade i baglåret. I dag spiller jeg ikke mere, men jeg vil gerne være træner eller fysisk træner. Jeg prøver at komme i kontakt med nogle danske klubber, men der er ikke mange, der ved, at jeg bor i Danmark, siger Abdul Sule.

Den melding er nu givet videre, og måske vil man i fremtiden se Abdul Sule på trænerbænken i en dansk klub.

Abdul Sule var i øvrigt en del af et street-fodbold-arrangement i Nordvest, da Pelé besøgte Danmark i efteråret 2009. Læs en reportage fra den sceance her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus