Superliga

Agent: Rieks kan være væk til januar

Søren Rieks kan meget vel blive fortid i EfB i januars transfervindue. Spillerens agent forventer, at de konkrete bud ligger lige om hjørnet.

Søren Rieks er udtaget til det ligalandshold, der flyver mod varmere himmelstrøg 11. januar. Inden da kan Søren Rieks meget vel være fortid i EfB, da profilen er et varmt navn i flere udenlandske klubber.

- Der er forespørgsler på ham, men endnu er der ikke noget helt konkret endnu. Men det forventer jeg, der kommer, når vi kommer lidt tættere på nytår, siger Søren Rieks' agent Gulli Tomasson til tipsbladet.dk.

- Der er klubber, der har fulgt ham i længere tid, og det vil undre mig, hvis de pludselig mister interessen.

Læs også: Agent: Rieks klar til skifte

En af de klubber, der flere gange er blevet sat i forbindelse med Søren Rieks er det hollandske tophold fra Twente. Gulli Tomasson vil ikke bekræfte klubben, men lægger ikke skjul på, at den kreative midtbanespillers fremtid meget vel kan ligge i tulipanlandet.

- Det er rigtigt,. at der er interesse fra Holland, og jeg kan vel godt sige, at Holland er vores førsteprioritet, hvis det kommer til et klubskifte. Det handler meget om fodboldfilosofien, som vil passe godt til Sørens spil, siger agenten.

Gulli Tomasson har tidligere til tipsbladet.dk understreget, at spilletid i forhold til at komme med til VM ikke vil blive afgørende for Søren Rieks valg i forhold til klubvalget.