Superliga

AGF-chef: For mange forsvarere og angribere

Sportschef i AGF Brian Steen Nielsen vil gerne have justeret truppen, så der er bedre plads til talentudvikling.

I AGF håber man på et roligt transfervindue, så man kan holde på profiler som Benny Feilhaber, Jakob Poulsen og Michael Lumb.

Dog regner sportschef Brian Steen Nielsen med, at en af de tre spillere bliver solgt. Kun et salg af Michael Lumb vil medføre, at AGF skal ud og lede efter erstatninger.

Dog er sportschefen også sammen med træner Erik Rasmussen i gang med at se nærmere på truppens sammensætning, og her er der på sigt behov for justeringer.

- Vi er generelt godt dækket ind på alle pladser undtagen venstre back. Vi har nok for mange spillere til de centrale pladser i forsvaret, hvilket vi gerne vil have justeret, siger Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk

Kim Madsen er en af de mange centrale forsvarsspillere, men da han har kontraktudløb til sommer, ligner det en afgang med mindre der allerede sker noget i januars transfervindue.

Læs også: Nytårskur i SAS Ligaen: AGF

I forreste kæde ser Brian Steen Nielsen også problemer med for mange spillere.

- Vi har Graulund, Rafael, Dioh Williams, Sanel Kapidzic og David Devdariani, der alle ligger i den forreste række. Det er for mange spillere, hvis vi samtidig skal have plads til talentudvikling, så her har vi også fokus, lyder det fra sportschefen.

Brian Steen Nielsen har tidligere udtalt, at han ikke regner med at kunne holde på spillere som Dioh Williams og Nando Rafael ret meget længere end til sommer, men sportschefen har også en anden spiller i tankerne, når det kommer til et oplagt salgsobjekt.

- En spiller som David Devdariani er jeg sikker på kommer til at blive en profil, som vil markere sig stærk i løbet af den kommende tid, og så vil han også kunne blive interessant for større klubber, siger Brian Steen Nielsen, der også har Dennis Høegh i truppen over angribere.