Superliga

Allan K. var aldrig i kontakt med AGF

AGF hentede i weekenden Dennis Cagara til venstre back. Den arbejdsløse Allan K. Jepsen var på rygtebørsen bragt i spil til den post, men der var aldrig kontakt mellem Jepsen og AGF.

Allan K. Jepsen er fortsat påkubjagt efter, en oplagt mulighed blev lukket, da AGF hentede Dennis Cagara ind til at blive Michael Lumbs erstatning på venstre back. Jepsen var et af de navne, der florerede som mulig Lumb-afløser, men det blev aldrig til mere end et rygte.

- Jeg har slet ikke været i kontakt med Brian Steen Nielsen og AGF. Man kan jo sige, at når man ikke har en klub, så vil man gerne have et sted, og AGF havde været en god mulighed, men sådan skulle det ikke være, siger den 32-årige back til tipsbladet.dk.

Allan K. Jepsen har i efteråret optrådt i Randers FC, men hans kontrakt udløb ved årsskiftet, og han er derfor på klubjagt. Og selvom Jepsen ikke er klubkræsen, så må en fremtidig arbejdsgiver gerne have adresse i Jylland.

- Jeg er ikke i en position, hvor jeg vil afvise noget og være arrogant omkring min situation. Markedet er meget stille, og der er ikke alverden, der rører på sig. Men jylland ville da være optimalt for mig, men måske må jeg væk herfra for at opfylde mine ambitioner om fortsat at spille fodbold på højeste plan, siger Jepsen.

Danskeren vendte i sommer hjem efter godt tre år i den norske klub Vålerenga, og Norge kunne også være en mulighed, ligesom iøvrigt 1. division herhjemme i Danmark.

- Jeg siger ikke på forhånd nej til Norge eller 1. division eller noget helt tredje. Jeg kigger på det, der eventuelt kommer, og så må vi se. Der har været lidt løs henvendelser, men det giver ingen mening at snakke om dem, før der kommer noget konkret at forholde sig til, siger han.

Allan K. Jepsen har udover opholdene i Randers og Vålerenga optrådt for AaB, Heerenveen, Hamburger SV og AGF.