Superliga

Allan Kuhn: Mere bornholmsk

Allan Kuhn har med skiftet fra AaB fundet tilbage til en mere bornholmsk dialekt. Det glæder den joviale FCM-træner.

Da Allan Kuhn var assistenttræner i AaB fralagde han sig i nogen grad den bornholmske dialekt, der ellers har fulgte ham. Men siden skiftet til FC Midtjylland er det som om, cheftræneren er begyndt at synge mere på ordene, og det glæder Allan Kuhn, da Tipsbladet.dk bemærker det overfor ham.

- Det kan da egentlig godt være, at jeg gør det. Det har jeg slet ikke tænkt over. Jeg er bornholmer, og det er jeg stolt over, så det passer mig fint, at du siger det. Hvor er det skægt, siger Allan Kuhn grinende til Tipsbladet.dk.

Samtidig er han enig i, at det kan hænge sammen med, at han ikke længere har sin faste gang i Aalborg - hvor han dog stadig er bosat, selvom arbejdspladsen nu ligger i Ikast.

- Måske er det fordi, jeg ikke render så meget rundt i Aalborg længere. Jeg bor jo stadig deroppe, men der er selvfølgelig megen tid på landevejene og i Ikast, siger Allan Kuhn til Tipsbladet.dk.

FC Midtjylland-spillerne har på grund af landskampene fået friweekend, inden de den 18. oktober skal møde Brøndby på udebane.