Superliga

Per Bjerregaard erkender problemer

- Holdet er ikke optimalt sat sammen, siger Brøndbys bestyrelsesformand Per Bjerregaard.

Brøndby har ikke fungeret optimalt i denne sæson, og det erkender man nu på vestegnen. Således retter bestyrelsesformand Per Bjerregaard nu en kritik af holdet og klubbens indkøbspolitik.

- Holdet er ikke optimalt sat sammen. Det arbejder Kent hårdt med, og det gør alle, der andre i klubben også. Vi ved godt, at der er nogle problemer, som vi skal have løst, siger Per Bjerregaard til sporten.dk.

Mr. Brøndby mener, at det er de mange trænerskift på vestegnen, der er skyld i problemerne.

- Jeg synes, der er en masse udfordringer i det hold. Det hold er ramt af, at det har haft fire trænere på cirka tre år. Indkøbspolitikken har været ramt af, at den altid hos os har været styret af den pågældende træner, siger Per Bjerregaard, der stadig lover fuld opbakning til træner Kent Nielsen.

- Vi har fuld tillid til ham (Kent Nielsen, red.). Han arbejder knaldhårdt, han er meget vidende, han er et meget behageligt menneske og al den slags. Det vi har brug for i Brøndby nu, og det ville jeg ønske, at vores fans kunne se, at vi ikke har brug for en trænerfyring, men opbakning og kontinuitet. Det er den manglende kontinuitet i de mange trænerskift, der er vores problem nu, siger Per Bjerregaard.