Superliga

Blicher tilbage i AGF uden forventninger

Jesper Blicher starter efter endt lejeophold i Næsted op igen i AGF i morgen. Men forventningerne til spilletid er ikke store, så Blicher skal nok på klubjagt.

Jesper Blicher så en overgang ud til at tage store skridt fremad, da træneren i AGF hed Ove Pedersen.

Efterfølger Erik Rasmussen spillede også med Jesper Blicher ved enkelte lejligheder i foråret, men så ikke det store lys i kantspilleren og vendte tommefingeren nedad.

Efter et halvt års lejeophold i 1. divisionsklubben Næstved i efteråret er Jesper Blicher nu tilbage i Århus.

Næstved-truppen slutter ellers først efterårstræningen 3. december, og Jesper Blichers lejeaftale løb året ud, men da Næstved tidligere meldte ud, at man ikke havde råd til at beholde Blicher, var der ingen grund til, at han skulle blive der og træne med.

- Jeg starter op igen i AGF i morgen. Både Brian Steen Nielsen og Erik Rasmussen har sagt, at jeg er velkommen tilbage i truppen, men jeg regner ikke med noget. Da de lod mig gå på et lejeophold, sagde de vel mere eller mindre også, at jeg gerne må finde mig en ny klub. Det tror jeg ikke, at jeg skader nogen ved at sige, siger Jesper Blicher til tipsbladet.dk.

- Det skal ikke lyde sådan, at jeg ikke vil kæmpe min chance, for det er jeg villig til, men det ender nok med, at jeg må finde en ny klub. Min agent Gulli Tomasson arbejder på noget, og jeg ved, at der er noget interesse, men ikke hvor konkret det er, siger Jesper Blicher.

Den hjemvendte lejesvend har ellers fået meget ud af opholdet i Næstved, hvor han fik fast spilletid og markerede sig som målscorer fem gange.

- Jeg er gået fra at spille fast i 2. division til fast 1. division, og den forskel i niveau har jeg klaret uden problemer. Det har været fint for mig både som spiller og menneske. Træneren derovre (Kim Poulsen, red.) har vist mig tillid, og det er jeg vokset af, siger Jesper Blicher og tilføjer som en ekstra anbefaling:

- Og så har jeg jo den fordel, at jeg er transferfri til sommer, så jeg kan skrive kontrakt med en ny klub allerede til nytår.