Superliga

Brøndby-boss: Det har ikke kostet

Brøndbys direktør Frank Buch-Andersen mener ikke, at perioden uden sportschef har haft afgørende betydning for Brøndbys ageren på transfermarkedet

Brøndby har nu været uden sportschef i halvanden måned. Anders Bjerregaard sagde op i december, og indtil videre har Brøndby ikke fundet den rette profil til jobbet.

I hele januars transfervinduet har funktionen som en sportschef skal tage sig af været fordelt ud over flere hænder og personer. Direktør Frank Buch Andersen, talentchef Kim Vilfort og træner Kent Nielsen har officielt taget sig af de forskellige gøremål, men i kulissen har både Anders og Per Bjerregaard trukket i trådene og var blandt andet folkene bag forhandlingerne omkring salget af topscorer, Morten Duncan Rasmussen til Celtic.

Frank Buch-Andersen mener dog ikke, at klubben har list skade under ikke at have en sportschef til at holde styr på sagerne i et transfervindue.

- Næh. Vi har med 'Duncan' lavet en af de få rigtige transfers, udover den og Lumb er der vel ikke flere i SAS Ligaen? Samtidig har vi styrket defensiven med Remco van der Schaaf, så jeg synes, at vi er lykkedes godt. Det har ikke skadet os at være uden sportschef, for vi har kunne trække på et bredt fundament af kræfter i klubben, siger Frank Buch-Andersen i et interview i Tipsbladet.

Læs også: Ekspert: Brøndby er uambitiøse

Direktøren kan se tilbage på et transfervindue, hvor den eneste tilgang har været lejesvenden Remco van der Schaaf, mens Morten 'Duncan' Rasmussen er solgt til Skotland og unge talenter er blevet lejet ud.

Læs hele interviewet med Frank Buch-Andersen i Tipsbladet Indsigt - på gaden tirsdag