Superliga

Brøndby skal fyre to mand

Brøndbys nuværende krise må resultere i fyringer på flere ledende poster, skriver Tipsbladets Mads Davidsen i sin seneste blog.

Brøndbys nederlag til Silkeborg søndag trækker en tyk streg under den krise, som klubben på Københavns vestegn i øjeblikket befinder sig i.

Fire nederlag i træk, et forsvar, der lukker flere mål ind end alle andre hold over nedrykningsstregen og en vinterpause på 5-6. pladsen milevidt fra de to tophold OB og FCK.

Der har længe været talt om begyndende krise og internt uro i Brøndby, men nu er det på tide, at der sker handling, skriver Tipsbladets Mads Davidsen i sin seneste blog

- Jeg er normalt ikke tilhænger af fyringer, øjebliksbilleder eller forhastede beslutninger, men omvendt skal man kunne se en rød tråd og en udvikling i tingene, og både Kent Nielsen og Anders Bjerregaard er gået flere skridt tilbage i dette efterår, skriver Mads Davidsen.

- Direktør Frank Buch-Andersen udtalte ved sin tiltræden, at han 'elsker' Brøndby. Hvis det er sandt, så træffer han den rigtige beslutning og fyrer Kent Nielsen og Anders Bjerregaard, lyder det.