Superliga

Califf har fundet sin nye klub

Igår offentliggjorde FC Midtjylland, at Danny Califf er fortid i klubben. Idag har han skrevet under med Philadelphia Union.

Danny Califf er fortid i dansk fodbold, og han er end ikke i spil til FC Midtjyllands sidste turneringskamp mod FC Nordsjælland, selvom Kristian Ipsa og Winston Reid er i karantæne. Idag er han blevet offentliggjort som ny forsvarsstyrmand i Philadelphia Union.

- Med en veteran som Danny Califf sætter vi barren højt. Danny har forstået, at der kræves meget i klubben her, og vi regner med, at han ikke bare styrker vores defensiv men også, at han kan skubbe vores unge spillere til højere højder, siger Peter Nowak, der er team manager i Philadelphia Union, til klubbens hjemmeside.

Det bliver Philadelphia Unios første sæson i Major Soccer League, når de i det kommende år skal tage kampen op med hold som David Beckhams L.A. Galaxy og mestrene fra Real Salt Lake.

Danny Califf har spillet 23 landskampe for USA og ser skiftet som en mulighed for at komme ind i USA's VM-trup. Han blev aldrig nogen stor succés i FC Midtjylland.