Superliga

Chris S: Silkeborg er et lortested

OB gæster lørdag Silkeborg, hvor fynboerne traditionelt har det svært

Lørdag 16.59 løber OB på banen i Silkeborg, hvor fynboerne for godt to måneder siden fik ørerne i maskinen og tabte klart med 3-1 trods en hurtig scoring. Derfor ved De Stribede godt, at det ikke er en walkover, de står over for.

- Det er en vanskelig opgave. Vi har revanche til gode, når vi tager derover i morgen. Sidst havde vi lidt en offday. Vi var brugte efter en hård periode, og det havde nok sat sig mere i benene, end vi havde regnet med. Men vi håber og tror på et godt resultat, siger Chris Sørensen til tipsbladet.dk.

Læs også: OB dukket i Silkeborg:

Det var ikke kun i den seneste kamp, at OB har vaklet i Søhøjlandet. Faktisk har OB i 26 kampe i Silkeborg kun vundet syv gange. Chris Sørensen tænker dog på noget helt andet, når man spørger til hans tanker om at spille på Silkeborg Stadion.

- For at være helt ærlig, synes jeg faktisk, det er et lortested. Ikke på grund af resultaterne, men det er et kedeligt sted at spille. Det er ingen undskyldning, og man kan også sige, det er på tide at få nogle sejre, siger Chris Sørensen.

Jesper Bech, der lavede to mål i den seneste kamp, er tilbage efter kampen, og han er del af en god SIF-offensiv, der ifølge Chris Sørensen er en af deres store styrker.

- De har været gode på standardsituationer. Selvom jeg er ked af at sige det, slår Peter Degn nogle gode indlæg indimellem med lukkede øjne. Deres fem forreste en forskel. Deres boldomgang er god, så vi skal stå kompakt i kæderne, siger Chris Sørensen, der, i parentes bemærket, spillede sammen med Peter Degn halvandet år i Vejle.

Læs også: OB-anfører: Er det tid til luftforandring?