Superliga

Ekspert sætter Egholm over Ottesen

Den tidligere Randers-angrebstræner Jesper Thygesen har stor respekt for den kommende RFC-stopper Anders Egholm, som Thygesen sætter højere end det hotte transfernavn Sölvi Ottesen.

Islandske Sölvi Ottesen har fået mange og fortjente roser for sit stærke spil i SønderjyskE, der har oplevet betydelig udenlandsk interesse for den tidligere Djurgården-spiller.

Til januar kan Ottesen meget vel være fortid i SønderjyskE, der fattes penge og senere i dag holder pressemøde for at fortælle om klubbens økonomi.

Men ifølge den tidligere Randers-træner Jesper Thygesen, der nu er ekspertkommentator på TV2 Sport, kan tabet af Anders Egholm til Randers FC være mere betydende for SønderjyskE's præstationer i SAS Ligaen.

- Selvom folk taler om Sölvi Ottesen, hører man nede fra Haderslev, at Anders Egholm egentlig er lederen i det forsvar, siger Jesper Thygesen til Tipsbladet.

Den tidligere angrebs- og ungdomstræner i Randers ser frem til weekendens kamp mellem Randers og SønderjyskE og randrusianernes efterfølgende kamp mod HB Køge.

- Hvis SønderjyskE og Køge giver seks point til Randers, kommer der knald på til foråret, siger Jesper Thygesen.

Du kan læse mere om SønderjyskE's kamp mod Randers i Tipsbladet Indsigt eller i Tipsbladets e-avis, som du kan købe adgang til lige her.