Superliga

Endnu ingen bud på Runström

OB's angriber Björn Runström ser ikke ud til at have en fremtid i Ådalen. Tidligere var han til prøvetræning i italienske Ascoli uden det dog har ført til et bud på OB'eren.

Lars Olsen mener ikke, at Björn Runström passer sammen med Peter Utaka, og derfor har OB's svenske angriber ikke fået meget spilletid i denne sæson. Tidligere på måneden var Runström til prøvetræning i Serie B-klubben Ascoli, der dog ikke har afgivet noget bud på angriberen.

- Der er intet bud fra Ascoli eller andre, og så længe der ikke er noget bud, så er der intet at tage stilling til. Transfervinduet er ikke engang åbent endnu, og jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, siger Björn Runströms agent, Patrick Mörk til tipsbladet.dk.

Ascoli er en klub i krise. De ligger tredjesidst i Serie B, og fansene har vendt sig mod klubben. De omringede sågar omklædningsrummet, da Ascolis spillere for nylig forærede et mål væk i nederlaget til Reggina.

I situationen prøvede Regginas spillere at sparke bolden ud af banen, men Ascoli løb istedet op og scorede til 1-0. Det skabte store protester, hvorefter Ascolis spillere med vilje lod Reggina løbe lige igennem deres forsvar og udligne.

- Det er en meget turbulent klub, hvor fansene ofte går amok, så jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske. Det var en okay prøvetræning for Björn, men som sagt er der ikke noget tilbud, så der er ikke noget at tage stilling til på nuværende tidspunkt, siger Patrick Mörk.

Björn Runströms kontrakt med OB udløber først med udgangen af 2011.