Superliga

FCK-emne: Jeg har samme stil som Ståle

Peter Sørensen kunne være et bud på en kommende FCK-træner, idet han praktiserer samme spillestil som Ståle Solbakken og var højre hånd for nordmanden et par år i norsk fodbold. Selv ser han ligheder, men mener ikke FCK-snakken er aktuel.

Når Ståle Solbakkens kontrakt med FC København udløber i sommeren 2011, bliver der et særdeles eftertragtet trænersæde ledigt i hovedstaden. Et muligt emne kunne være Peter Sørensen, som har succes som træner i Fredericia og for et par år siden var Solbakkens højre hånd i Ham-Kam, hvor Sørensen blev meget inspireret af Solbakken.

- Jeg har en fodboldfilosofi, der er lig hans og en stil, som jeg også praktiserer, siger Peter Sørensen til tipsbladet.dk.

Sørensen vil dog ikke kommentere, om han er interesseret i et job som FCK-træner.

- Der er jo længe til det bliver aktuelt, siger Peter Sørensen, der i øvrigt har set en udvikling i Ståle Solbakkens måde at spille fodbold på i FCK.

- Hvis man ser Ståles måde at spille fodbold på for tre år siden og hans måde at spille på nu, så er den anderledes. Der er andre typer spiller i dag og mange flere individualister. Man kan pege på flere organisationsfejl i dag hos FCK end man kunne for tre år siden, men man ser også meget flere individuelle fantastiske præstationer, siger Peter Sørensen.

Som nævnt har han tidligere været Solbakkens højre hånd i Norge, men et muligt job som assistenttræner på det norske landshold frister ikke.

- Det har jeg slet ikke overvejet. Det tror jeg ikke er aktuelt, siger Peter Sørensen til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Ståle inspirerede Fredericias chef

LÆS OGSÅ: Sørensen sagde nej til Viborg

LÆS OGSÅ: Officielt: Solbakken bliver norsk landstræner