Superliga

FCM sender målmand i 1. Division

Den unge FCM-målmand Jens Rinke skal fremover stå på mål for Kolding i 1. Division.

FC Midtjylland har tidligere på måneden sagt farvel til adskillige førsteholdsspillere, og nu er midtjyderne også i gang med at tage afsked med flere spillere fra klubbens akademi.

Den unge midtbanespiller Zakaria Hassan, der er inde omkring U-landsholdene, er på prøvetræning i Horsens, og nu bliver det til et farvel til den 19-årige målmand Jens Rinke, der allerede i efteråret spillede i Kolding FC som amatør.

Vi vil give de unge spillere chancen i Kolding FC, både fordi vi har lyst og stor tiltro til dem, men også fordi det er økonomisk fordelagtigt og forsvarligt i den nuværende situation. Jens og Nikolaj har i efteråret vist, at de kan begå sig i 1.division, og at de har et stort udviklingspotentiale, fortæller Koldings FCs cheftræner Jens Letort i en pressemeddelelse.

Zakaria Hassan er en af flere spillere, som AC Horsens overvejer til en central midtbaneplads. Også veteranen Claus Bech Jørgensen er i spil i Horsens, hvor ledelsen endnu ikke er sikker på, hvem der skal have en kontrakt.