Superliga

Grahn afviser karrierestop

Tobias Grahn har ikke lyst til at tale om tiden i Randers FC. Midtbanespilleren føler sig klar til at genoplive karrieren et andet sted.

Svenske Tobias Grahn nåede kun at være ansat i Randers FC lidt over ni måneder, før han torsdag blev enig med klubben om at ophæve den treårige kontrakt med omgående virkning.

Den svenske midtbanespiller har undervejs - med en vis offentlig bevågenhed - brudt med sin kæreste, tv-værten Ibi Støvring. I Randers-trøjen har han flere gange virket umotiveret, ikke mindst i sin sidste kamp for klubben mod Silkeborg IF, hvor Ove Christensen havde placeret Grahn på den kant, som svenskeren insisterer på ikke at spille.

Randers FC og Tobias Grahn fortalte i en fælles pressemeddelelse, at ingen af parterne vil kommentere bruddet yderligere, og ud over at have aftalt med Randers at lægge sagen bag sig føler Tobias Grahn personligt heller ikke behov for at analysere fiaskoen i Randers.

- Jeg har ikke lyst til at begynde på en omgang mudderkastning og analyser af, hvorfor det gik galt, siger Tobias Grahn til tipsbladet.dk.

Grahn, der tidligere har markeret sig stærkt i Lyngby, AGF, Malmö FF og OB, går efter at genfinde sit tidligere niveau i en anden klub.

- Jeg har ærlig talt ikke tænkt over, hvad der skal ske. Men jeg føler, at jeg stadig har en masse fodbold tilbage i mig. Jeg vil gøre noget godt for karriere. Jeg vil ikke slutte på den her måde, det er jeg for ærekær til, siger Tobias Grahn.

Tobias Grahn har i sin karriere optrådt for Beira Mar, Öster, Lyngby, Vålerenga, Malmö FF, AGF, OB, Gimnastic og Hertha Berlin før skiftet til Randers i januar 2009.