Superliga

Graulund om muligt Poulsen-exit: Sådan er gamet

AGF står over for at miste holdets bedste spiller Jakob Poulsen. Det har Peter Graulund det fint nok med, for sådan er gamet.

Det er bestemt ikke fordi, at Peter Graulund ikke kan lide Jakob Poulsen som fodboldspiller eller menneske, at angriberen tager den meget kraftige flirt mellem Lazio og sin holdkammerat med ro.

- Jakob er en fremragende fodboldspiller og en helt unik fyr uden for banen, men jeg har det fint nok med, hvis han skifter til Lazio, for sådan er gamet, siger Peter Graulund til tipsbladet.dk.

- Spillere kommer og går. Det er vilkårene i den her branche, som både er sport og forretning. Klubben har også et stort underskud, der skal dækkes ind, og jeg tror, at de fleste af os er mere interesseret i at få løn, end at alle spillere bliver i klubben, siger Peter Graulund, som dog i samme sætning understreger, at han ikke giver meget for de historier om en forestående konkurs, som B.T lancerede i fredags.

Peter Graulund havde i øvrigt på fornemmelsen, at noget snart var under opsejling med Jakob Poulsen.

- Selvfølgelig så jeg helst, at alle vores bedste spillere blev, og Jakob vil da blive sindssygt savnet, men med hans kvaliteter var det kun et spørgsmål om tid, inden en stor klub ville komme med et bud på ham.

- Hvad skal klubben så gøre? Man kan heller ikke tillade sig at gamble og holde på ham, for hvad nu hvis han får en alvorlig skade, så han ikke kan sælges? Jeg mener, at klubben skal gribe chancen og sælge ham, hvis der er et reelt tilbud, siger Peter Graulund.