Superliga

Henrik Toft: HB Køge giver aldrig op

HB Køge og Henrik Toft var tæt på mod OB, men alligvel lykkedes det ikke sjællænderne at få point med fra Odense.

Henrik Toft var ærgerlig, men fattet, da tipsbladet.dk mødte HB Køges angriber efter mandagens nederlag til OB.

- Vi har været tæt på mange gange, og selvfølgelig er vi skuffede, men vi er også afklaret med det. OB havde et massivt overtag, også fordi vi får en mand smidt ud. Men det er klart, at når vi er med så langt vi er i kampen, så er det ærgerligt, at vi ikke kan holde det. Det var fair nok, for de havde en del chancer. På den måde er vi sådan set afklaret. Vi solgte os selv dyrt, men det var desværre ikke nok, sagde Henrik Toft efter kampen til tipsbladet.dk.

Han mente, at det røde kort fik en vis betydning for kampen.

- Det ødelagde lidt den snak vi havde i pausen. Vi talte om, at vi var godt med, og at vi skulle fortsætte, men efter fem minutter bliver det en helt anden situation, så det handlede om at forsvare, sagde Henrik Toft.

I næste weekend venter Randers FC i en vigtig skæbnekamp for sjællænderne.

- Det er en vigtig kamp. Vi skal have nogle point, og så må vi håbe, at de andre taber point, så vi kan mindske afstanden en smule. Det vil gøre vinterpausen lidt lettere. Hvert point er en stor gave for os, sagde Henrik Toft.

Han påpegede, at HB Køge ikke giver op, selvom det ser svært ud.

- Nu har jeg spillet på det her hold i et stykke tid, og det er ikke nogen folk, der giver op. Jeg synes også, at vi viser det igen. Så længe vi er med i kampen, vil vi give alt, og det gør vi. Så længe vi er med, leverer vi alt hvad vi kan. De andre ved også godt, at vi giver sgu aldrig op, lød det fra Henrik Toft til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Lars O.: Nøjagtig så svært som forventet

LÆS OGSÅ: OB fik tre point til sidst