Superliga

Jeremiah White forlader AGF og Danmark

AGF's amerikaner Jeremiah White forlader AGF og rejser hjem til USA i den kommende uge.

Efter tre år i Smilets By siger Jeremiah White farvel og tak. Kontrakten udløber egentlig først til sommer, men sportschef Brian Steen Nielsen har givet amerikaneren frihed til at rejse hjem.

- Nu har jeg været her i næsten tre år - og så er det på tide at smutte. Samtidig ændrer min skattemæssige forhold sig meget, siger Jeremiah White til Århus Stiftstidende.

Ud over at amerikaneren ikke længere kan være på forskerordningen, har det også været sparsomt med spilletid det seneste halve års tid. Med udsigten til færre udbetalte penge og en plads på reservebænken har Jeremiah White taget konsekvensen og forlader nu Århus.

Hvor den lynhurtige kantspiller skal slå sine folder i fremtiden er endnu ikke afgjort. Ifølge Århus Stiftstidende går der rygter om Philadelphia Union i hjemlandet, men White kan ikke be- eller afkræfte det rygte.

- Jeg har nogle venner i klubben, og der er en del pressefolk, der har kontaktet mig for at høre nærmere. Men jeg har ikke snakket med klubben, siger den snart forhenværende AGF'er.