Superliga

Junior har sat brasilianske agenter igang

José Junior rejser hjem til Brasilien, når han har spillet sin sidste kamp for Randers FC i næste weekend. Men der er endnu intet nyt om, hvem Juniors kommende arbejdsgiver bliver, forklarer angriberens danske agent.

José Junior meldte i forrige uge ud, at han har fået ophævet sin kontrakt med FC København, der ellers løb frem til sommer. Overfor tipsbladet.dk bekræfter FCK's sportschef Carsten V. Jensen, at Junior ikke vender tilbage til de danske mestre.

Han rejser til Brasilien, når han har spillet sin sidste kamp for Randers, som han har været udlejet til her i efteråret. Det understreger hans danske agent Anders Henriksen.

- Der er ikke rigtig noget nyt med hensyn til Juniors klubsituation. Han vil tilbage til Brasilien, og han har nogle brasilianske agenter, der arbejder på at finde en ny klub til ham, siger Anders Henriksen til tipsbladet.dk.

Junior blev aldrig den store succés i FCK og heller ikke i Randers har han scoret de mål, som kronjyderne havde håbet, og nu er han altså snart fortid i dansk fodbold. Det ligger helt fast, understreger Anders Henriksen.

- Junior vil hjem til Brasilien, hvor han kan komme tættere på sin familie. Han har nået en alder, hvor han også skal til at finde ud af, hvad han skal lave, når karrieren er slut, og det går han så og tænker lidt over, siger agenten om den 33-årige angriber.