Superliga

Kevin Stuhr: Overlevelse slet ikke urealistisk

Randers-målmand Kevin Stuhr-Ellegaard mener, at overlevelse i SAS Ligaen slet ikke er så urealistisk, som folk gør det til.

For Randers er alle kampe finaler. Men i weekenden kommer den måske vigtigste af dem. Randers tager imod HB Køge på hjemmebane, og bedre betingelser for sæsonens første sejr får Randers næppe.

- Vi har rigtig gode muligheder mod HB Køge. Vi er på hjemmebane, og vi skal ud og tage teten. Troen på de tre point er der, men det har den selvfølgelig været så mange gange før, siger Kevin Stuhr-Ellegaard til Tipsbladet.dk og understreger, at troen i høj grad stadig er tilstede i klubben.

- Jeg har i høj grad stadig troen på, at vi kan overleve. Det er slet ikke så urealistisk, som mange mennesker gør det til, men jeg er da godt klar over, at det ser sort ud.

Personligt har keeperen kontraktudløb til sommer, men som situationen i Randers er lige nu, er det slet ikke noget, der ligger ham åp sinde.

- Det må vente til efterårssæsonen er færdig. Så begynder jeg at snakke med Randers. Indtil da vil jeg bare fokusere på SAS Ligaen, og der er også nok at tænke på i øjeblikket.

Kampen mellem Randers og HB Køge fløjtes igang på Essex Park søndag klokken 16.00.