Superliga

Kuhn: Stærkt af bestyrelsen

Allan Kuhn glæder sig over, at han nu har tid til at bygge et hold op i FC Midtjylland uden at have et mesterskabsur tikkende i baggrunden

Da Thomas Thomasberg blev fyret som cheftræner for FC Midtjylland efter en skidt sæsonstart, rejste det samtidig spørgsmåltegn om, hvorvidt FC Midtjylland stadig ville være i stand til at blive dansk mester inden for de næste to-tre sæsoner, som har været målet for klubben gennem en årrække.

Jens Ørgaard understregede, at det stadig var ambitionen, men nu lyder der nye toner fra Herning. I en pressemeddelelse i denne uge skrev FCM's formand Bo Olesen, at klubben nu ikke længere krævede et mesterskab inden et bestemt årstal, og det glæder den nye træner Allan Kuhn.

- Det er stærkt af bestyrelsen. Det giver tryghed at vi ved, det er en sæson, hvor vi skal bygge op, og så kan vi begynde at arbejde frem mod europæisk fodbold efter sommerferien. Vi er godt på vej, og derfor er det dejligt, at der er arbejdsro, siger Allan Kuhn til tipsbladet.dk.

Læs også: FCM dropper krav om mesterskab i 2011:

Selvom klubben i øjeblikket ligger placeret i den nederste halvdel af SAS Ligaen og altså ikke længere skal vinde inden for de kommende år, håber Kuhn stadig på hente guldmedaljer til Heden.

- Det er enormt svært at vinde det danske mesterskab, det er der mange, der gerne vil. Der kan komme sæsoner, hvor alt går op i en højere enhed, ligesom jeg prøvede i AaB, og det håber vi selvfølgelig kan ske i FC Midtjylland. Men det er fint at få ro og tryghed nu, siger Allan Kuhn.

Læs også: Har Ørgaard hul i guld-hukommelsen?: