Superliga

Mike J.: Jeg skal nok komme til at spille

Brøndbys Mike Jensen har fået sit gennembrud i dette efterår. Alligevel tyder det på, at Brøndby vil hente forstærkninger til midtbanen. Men det bekymrer ikke midtbanespilleren.

Ajax' Rasmus Lindgren har været rygtet til Brøndby, og senest er Silkeborgs Martin Ørnskov blevet sat i forbindelse med klubben på Vestegnen. Det bekymrer dog ikke Brøndbys midtbanespiller Mike Jensen.

- De kan købe så mange spillere, de vil. Det er fint, hvis bare det styrker holdet. Og så skal jeg nok slå ham eller en anden af, siger Mike Jensen til tipsbladet.dk.

21-årige Mike Jensen har fået sit gennembrud i Brøndby i denne sæson med spilletid i 17 ud af 18 kampe, hvoraf han er startet inde i de 16.

- Jeg er ikke bange for konkurrence. Jeg skal nok komme til at spille i foråret, siger Mike Jensen, der ikke har været helt tilfreds med sig selv trods gennembruddet.

- Vi skal være professionelle nok til at hive os selv op, og jeg er skuffet over, at jeg ikke har haft det mentale overskud til at gøre det. Jeg føler, at jeg kunne have givet mere, siger han.