Ny skuffelse for AaB

Med et 0-2 nederlag mod SønderjyskE kan AaB gå på vinterpause efter en skuffende halvsæson.

Otte nederlag i 18 kampe er status for AaB efter en halvsæson, man vil forsøge at glemme hurtigst muligt i det nordjyske. Seneste skuffelse kom lørdag aften mod SønderjyskE, der sendte de bolsjestribede aalborgensere hjem med et 0-2 nederlag.

Rasmus Hansen bragte hjemmeholdet foran kort før pausen med et flot langskudsmål. 1-0 stillingen holdt til pausen.

I anden halvleg kæmpede AaB for at få udlignet, men i sidste ende blev deres offensiv straffet, da Søren Frederiksen et par minutter før tid scorede efter et kontraangreb til slutresultatet 2-0.

Nederlaget betyder, at Magnus Pehrssons mandskab overvintre på SAS Ligaens syvendeplads med 25 point. En placering og tre point længere nede kan man finde dagens sejrherre fra SønderjyskE, der kan lune sig med et gevaldigt hul til nedrykningsstregen.