Superliga

OB-fanformand: Onyszko kan bare vente sig

Arek Onyszko langer i sin nye selvbiografi blandt andet ud efter OB's fans, og den polske målmand skal ikke regne med nogen som helst sympati, næste gang, han kommer til Odense.

Arek Onyszko kommer i november på gaden med en selvbiografi, der lader til at indeholde masser af afsløringer og ærlige betragtninger fra den polske målmands tid i Danmark.

I et af bogens kapitler behandler Arek Onyszko den modtagelse, han fik af OB's fans, da han første gang siden fyringen i OB var tilbage på Fionia Park i Odense - denne gang som målmand for FC Midtjylland.

Læs også: Onyszko sender "Fucking polak" på gaden

Arek Onyszko kalder blandt andet fansene for tungnemme og modbydelige og lægger ikke skjul på, at han var chokeret over, at de fynske fans buhede af ham og sang smædesange om hans mor og familie.

Formanden for OB's officielle fanklub Tigers  tager beskyldningerne fra Arek Onyszko i stiv arm.

- Arek Onyszko fik som fortjent, da han kom tilbage til Odense. Der er nogle få stykker, der råber ad ham men også fans, der klapper af ham før pausen.

- Efter pausen skal han ned og stå foran os, og da han går ned mod os laver han en meget provokerende gestus ved at tage fat i sin ene underarm og knytte næven op mod fansene. Jeg fatter ikke, at han gjorde det. Det var som meget få fans, der buhede af ham, men laver man sådan en ting, beder man selv om at få en reaktion, siger Tigers-formand Lene Stubgaard til tipsbladet.dk.

- Jeg selv hverken klappede eller buhede af ham, da han kom ned mod os, men jeg kunne slet ikke tage det seriøst, da han gestikulerede på den måde op mod en tribune med flere tusinde mennesker.

Læs også: David Nielsen forarger fodbold-danmark

Lene Stubgaard har læst om Arek Onyszkos bogudgivelse, og hun stiller sig helt uforstående over, hvad det er målmanden vil opnå og ser ingen sammenhæng mellem stilen hos Onyszkos udgivelse og den tidligere OB-spiller David Nielsens kontroversielle bog Sorte Svin, der skabte masser af ravage, da den sendt på gaden i 2008.

- Det var noget helt andet med David. Det var en følelsesladet bog og ikke bare en lang tilsvining af personer, som Areks bog lader til at være.

- Jeg kunne tidligere godt lide Arek Onyszko og synes, det var ok, at han af og til gik til grænsen og også lidt over, når han udtalte sig, men nu er det blevet for meget.

- Sviner han os til i den bog, kan han vente sig. Så får han en tur mere næste gang, han kommer til Odense. Det er helt sikkert, lyder det fra Lene Stubgaard.

Næste gang OB får besøg af FC Midtjylland bliver 28. marts 2010.

Bogen "Den fucking polak" kommer på gaden 8. november