Superliga

Officielt: Brøndby sælger Duncan

Efter flere dages spekulationer er Morten Duncan Rasmussens skifte fra brøndby til skotske Celtic nu bekræftet.

Den skotske topklub Celtic FC er i dag blevet enig med Brøndby IF om transferen af Morten Duncan Rasmussen.

Morten Duncan Rasmussens har gennemgået lægetjekket uden problemer og har fået forhandlet sine personlige krav på plads med den skotske klub.

- Vi har hele tiden været forberedt på muligheden for at sælge Morten Duncan Rasmussen, hvis økonomien i handlen var den rette, og det er den med denne aftale. Vi har været klar over hans ønske om at prøve sig af i udlandet, og det får han nu mulighed for i den skotske liga hos Celtic FC, forklarer administrerende direktør Frank Buch-Andersen til klubbens hjemmeside.

- Morten Duncan Rasmussen har været et væsentligt aktiv for vores trup siden han kom til Brøndby IF i 2006. Han er og har været en meget vellidt spiller både på og uden for banen, og vi ønsker ham alt muligt held og lykke i Celtic.

Læs også: Duncan får 85.000 om ugen og debut i morgen

Morten Duncan Rasmussen selv siger om skiftet:

- Det er meget vemodigt, at jeg siger farvel til Brøndby. Jeg skylder alle i og omkring klubben en stor tak for alle de fantastiske oplevelser, jeg har haft i løbet af de sidste fire år.

- Drømmen om at være fodboldspiller i udlandet har jeg haft længe, og den er blevet indfriet med kontrakten i dag. Nu venter der en spændende og stor udfordring i Skotland, som jeg glæder mig til. Jeg er sikker på, Brøndby kommer tilbage i foråret og viser den styrke, som truppen rummer, slutter 24-årige Morten Duncan Rasmussen af.

Kontrakten med Celtic løber de næste tre og et halvt år.