Superliga

Ove C.: Spillerne er for passive

Randers tabte igen og kan nu se livlinen til SAS Ligaen blive tyndere og tyndere i takt med, at konkurrenterne vinder.

Randers-træner Ove Christensen var selvsagt ikke til freds med at komme bagud mod FC København efter bare ét minut.

Det hurtige mål sendte point-hungrende Randers til tælling fra kampens start og efter matchen var træneren ikke sen til at kritisere spillernes indstilling på banen.

- Det er ’same old story’. Det er ikke første gang, vi har startet sådan. Når spillerne går ind til en fodboldkamp, må der være kamp om hvert eneste kvadratmeter, og der er vi for passive. Der er nogen, der står og flagrer lidt med armen for at signalere offside, men så må man simpelthen cleare bolden i stedet, siger Ove Christensen til Randers Amtsavis.

Randers FC kan ud over endnu et nederlag konstatere, at forhåbningen om at redde livet i SAS Ligaen svinder, da samtlige tre hold foran i stillingen i weekenden vandt og dermed øgede afstanden, så Randers nu som minimum skal hente 14 point på Sønderjyske, der indtager 10. pladsen.

Selv om livlinen nok bliver tyndere og tyndere for Randers FC bliver troen på overlevelse hængt op på, at man i efterårets to sidste kampe netop møder Sønderjyske og HB Køge, som er nummer 10 g 11 i stillingen.

Kravet til de to kampe er sejr - en ting som Randers-spillerne endnu ikke har prøvet i efterårets første 16 kampe i SAS Ligaen.