Superliga

Pedersen: Intet at bruge Grahn til

Randers FC-spilleren Søren Pedersen ser ikke det store tab i Tobias Grahns afgang. Svenskerens indstilling og attitude var for dårlig.

Tobias Grahn tog sin afsked med Randers FC i denne uge, da han i overensstemmelse med klubben fik ophævet sin kontrakt.

Det er en beslutning, som backen Søren Pedersen hilser velkommen.

- Vi havde ikke noget at bruge ham til. Hans attitude og indstilling bidragede ikke til komme ud af vores svære situation. Når det går skidt, skal man først og fremmest tænke på klubben og ikke sig selv. Det kunne Tobias Grahn ikke, og derfor er jeg heller ikke så overrasket over, at hans kontrakt blev ophævet, siger Søren Pedersen til tipsbladet.dk.

Søren Pedersen spillede tidligere sammen med Tobias Grahn i AGF, men selvom Grahn også dengang fra visse steder blev anklaget for at have en slap attitude, så havde Søren Pedersen ikke set scenariet udvikle sig, som det har gjort siden 1. januar, da daværende træner John Faxe Jensen hentede Grahn til klubben.

- Tobias var en helt anden spiller i AGF. Langt mere sprudlende og udfordrende. Jeg mener også, at han er en god spiller, men desværre har han ikke vist det i Randers, så her har han ikke været en gevinst.

Det lå han ellers til at blive, med en offensiv træner som John Faxe Jensen, som havde udset sig Grahn som playmaker. Men:

- Da han kom til os var han tiltænkt en fri rolle, men han var ikke i form og kunne ikke udfylde rollen. Han indfriede slet ikke forventningerne, siger Søren Pedersen.

Tobias Grahns sociale position i truppen spillede til gengæld ingen rolle, ifølge Søren Pedersen. Svenskeren blev langt fra frosset ud af Essex Park.

- Tobias er jo en speciel type, men han blev taget godt imod, så det er ikke derfor, mener Søren Pedersen.