Superliga

Rådgiver: Djiby Fall bliver solgt til sommer

Djiby Fall takkede i januar nej til klubber fra Tyskland, Holland og Tyrkiet. Spillerens rådgiver forudser et permanent klubskifte til sommer.

Djiby Fall fandt sig aldrig til rette i Lokomotiv Moskva efter skiftet fra OB i foråret. Den stærke angriber var i januars transfervindue i spil flere steder i Europa men valgte i sidste ende at takke ja til et lejeophold i norske Molde.

- Der var flere større klubber i Holland og Tyskland, som var interesseret i Djiby Fall. De ville alle gerne have ham på prøve i et par dage, da han jo nærmest ikke har spillet turneringskampe i 11 måneder. Vi valgte at afvise prøveopholdene, men der var tale om store klubber, siger spillerens rådgiver Nikolaj Sonne til tipsbladet.dk

- Der var et konkret tilbud på ham fra Tyrkiet, men i stedet for at sende ham ned til en tyrkisk midterklub, vurderede vi i sidste ende at Molde, der er en norsk topklub og viste stor ivrighed for at få ham, var mere interessant.

På trods af mange skriverier om dansk interesse for den tidligere OB-topscorer, kom der aldrig noget konkret på banen fra danske klubber.

Læs osgå: Fall er en youtube-spiller i Norge

Lejeaftalen med Molde løber frem til august, men Nikolaj Sonne tvivler meget på, at angriberen nogensinde vender tilbage til Lokomotiv Moskva.

- Molde har en købsoption på ham og har også mulighed for at forlænge lejeopholdet med Djiby. Selvfølgelig afhænger meget af, hvordan det går i Molde, men slipper Djiby for skader, er jeg overbevist om, at han kommer til at score mange mål i Norge, og så bliver der tale om et klubskifte til sommer, siger Nikolaj Sonne, der ikke vil oplyse lokomotiv Moskvas prisskilt den senegalesiske angriber.

- Det kan jeg ikke, men der er tale om mange penge. Lokomotiv Moskva gav mange penge for ham i OB, og dem vil de selvfølgelig meget gerne have så mange som muligt tilbage igen.  siger rådgiveren til tipsbladet.dk.

Djiby Fall blev angiveligt solgt fra OB til Moskva for omkring 35 millioner kroner i marts 2009.

Læs også: Ros til N'Doye - tavs om Djiby Fall