Superliga

Rundens oversete profil:

Tipsbladet.dk kårer efter hver SAS Liga-runde 'Rundens Oversete Profil'. Her følger kriterierne for udvælgelsen:

Rundens Oversete Profil
Her
vælges en SAS Liga-spiller, der har leveret en god præstation, men
måske ikke har fanget mediernes søgelys, da andre navne og målscorere
måske lå mere til højrebenet.

Denne rundes oversete profil - Thomas Gaardsøe, AaB:

Thomas Gaardsøe fik i sommer en halvårlig kontrakt med AaB, selvom han egentlig var erklæret fodboldinvalid. Det startede dog fint med spilletid i Europa League-kampene mod Slavija Sarajevo, men AaB tabte som bekendt, og siden har Kjetil Wæhler og Lasse Nielsen været foretrukket i midterforsvaret.

I mandagens kamp mod OB var Thomas Gaardsøe så med på igen. Denne gang som en balancespiller på midtbanen. AaB var hårdt ramt af skader i angrebet og stillede derfor op i en 4-5-1-formation. Thomas Gaardsøe levere en fremragende præstation med 'usynlige' indgreb, der brød modstandernes spil.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg fik spilletid. Vi har stået rigtig godt i forsvaret på det sidste, så jeg vidste godt, at det ville være svært at få en plads der. Jeg er bare glad for at være med igen, og om det så er på midtbanen eller i forsvaret, er jeg egentlig ligeglad med, siger Thomas Gaardsøe til Tipsbladet.dk.

Rollen på midtbanen er ikke uvant for den 29-årige kronjyde, men han understreger, at det er et stykke tid siden, han sidst optrådte på midtbanen.

- Jeg har spille positionen før, men det er en del år siden. Jeg kan godt mærke, at jeg er blevet ældre og dermed mere erfaren. Jeg synes, jeg spillede en fin kamp mod OB. Jeg har en stor mulighed for at score, og det er rigtig ærgerligt, at det ikke lykkes, siger Thomas Gaardsøe om en chance fra tæt hold, der mirakuløst blev reddet på stregen.

OB vandt kampen 2-1, men Thomas Gaardsøe gjorde bestemt, hvad han kunne, og han er næppe kommet længere væk fra en kontraktforlængelse med AaB.

Læs også 'Gaardsøe: Snakker med Superliga-klubber'