Superliga

SAS Liga-komet: Kæmpe spring fra 1.division

Rurik Gislason er gået direkte ind i OB's startopstilling med stor succes. Han glæder sig over, at han har klaret det svære spring fra 1.division til SAS Ligaen.

Rurik Gislaon har været en vigtig brik på OB's hold i dette efterår, hvor han har spillet fast på højrekanten. Han har dermed medvirket til OB's succes, og det har også været nyt for ham selv at være en del af et tophold i SAS Ligaen.

- Det har været virkelig sjovt. Det er gået lidt bedre end jeg har forventet. Jeg har ikke haft store forventninger, så det er kun positivt, at det er gået så godt. Jeg synes alligevel, at jeg kan gøre det bedre, og jeg går efter at gøre det godt hver gang, siger Rurik Gislason til tipsbladet.dk.

Islændingen spillede for et halvt år siden for Viborg i 1.division, men har taget springet fra den næstbedste til den bedste række uden store problemer. Men der er stor forskel, mener han.

- Det er noget helt andet. Hvis man gør det ok i 1.division, så skal man stadig bevise noget i SAS Ligaen. Det er noget helt andet, og der er et kæmpe spring fra Viborg til OB. Jeg synes, det er gået fint nok, og jeg må være rimelig tilfreds med det her efterår, siger Rurik Gislason, der ser frem til et stort opgør på søndag, når OB og FCK møder hinanden i en sand efterårsfinale.

- Jeg glæder mig sindssygt meget til den. Jeg havde karantæne mod HB Køge, og det var træls at sidde udenfor og kigge på. Så jeg glæder mig helt vildt. Jeg har store forventninger til os. Vi vil gerne gøre det godt og vinde vores sidste kamp i efteråret, siger Rurik Gislason.

LÆS OGSÅ: OB-islænding: Hårdere end nogensinde

LÆS OGSÅ: Gislason har overrasket stort