Superliga

Simon Richter færdig hos FCN

Broderen til Jonathan Richter har spillet sin sidste kamp for FC Nordsjælland.

Efter fire og et halvt år stopper Simon Richter i FC Nordsjælland. Forsvarsspilleren havde kontraktudløb ved årsskiftet, og det er ikke blevet til en forlængelse af kontrakten. Derfor forlader den 24-årige spiller nu klubben.

- Dengang Simon og vi forlængede kontrakten var det en klar aftale mellem Simon, hans agent og os - både mundtlig og skriftlig - at samarbejdet kun skulle fortsætte et år mere, hvis Simon kunne være i betragtning til førsteholdet. Simon ønskede kun at være her, hvis han kunne gøre sig gældende på højeste niveau. Og selv om, Simon er en meget vellidt person i FC Nordsjælland, så er faktum altså nu, at kontrakten er udløbet, og vi derfor siger farvel til ham i FCN. Vi gjorde ham opmærksom på kontraktens udløb i oktober måned, og efterfølgende ved vi, at han har været i kontakt med andre klubber om fremtiden. Ved samme lejlighed meddelte vi Simon, at han var velkommen til at fortsætte sin genoptræning i FCN, hvor han kunne benytte træningsfaciliteter og fysioterapi-behandling så længe, han havde behov for det, siger FC Nordsjællands sportschef, Jan Laursen, til klubbens hjemmeside.

Simon Richter løb ind i karrierens anden korsbåndsskade tilbage i marts 2009, og det har holdt ham væk fra kamp og træning med resten af holdet lige siden. Han er stadig i gang med genoptræningen og håber nu på at finde en anden klub at spille for.

Han nåede at spille 52 kampe og score et enkelt mål for FC Nordsjælland.