Superliga

Smagsdommer: Nedrykning bedre end at kaste op

En af Tipsbladets smagsdommere kommer med huskekage til bundeholdet i SAS Ligaen.

I denne uges udgave af Tipsbladet Indsigt er en af deltagerne i smagsdommerpanelet radioværten David Mandel, som blandt andet har fodboldprogrammet "Tifo" på P3

Ét af spørgsmålene lød:

Randers spillede udmærket mod FC København men alligevel taber de. Hvorfor?

- De er bange for at vinde. Jeg ved ikke, hvad det betyder, men det siger folk, der har indsigt i menneskets psyke. Jeg synes, det er mere oplagt at være bange for atomkrig eller drager, men i Randers er de åbenbart bange for at vinde, lyder det fra David Mandel.

- Så var FC København jo også væsentligt bedre til at score mål. FC København scorede to, Randers scorede 0. Det er en hel del bedre. Så skal de jo også huske i Randers, at det er bedre at rykke ned, end at kaste op, så det hele er måske ikke så slemt endda.

- Randers skal vinde over SønderjyskE og HB Køge, og så overlever de nok ikke alligevel. Tænk engang, at Bet24 har lukket for spil på Randers som nedrykkere, og de folk, der nåede at spille på dem, har allerede fået deres gevinst udbetalt. Men Randers skal bruge et mirakel, og mirakler kan ske - måske var B.S. en mulighed? Jeg tror i hvert fald, at det ligger oppe i hovedet på spillerne.