Superliga

Smagsdommer: Ny turneringsstruktur er god!

Tipsbladets smagsdommerpanel kommenterer på aktuelle SAS Liga-emner efter hver runde. Få en smagsprøve her.

Hver tirsdag kan du i Tipsbladet Update læse Smagsdommerne; Tipsbladets panel med kommentarer til aktuelle emner fra SAS Ligaen.

Køb Tipsbladet Update og få en dosis provokation fra Smagsdommerne - i kiosken - eller klik her!

I denne uge er Tipsbladets tre smagsdommmere: Kim Poulsen, cheftræner i Næstved, Sebastian Dorset, komiker og FCK-fan samt Frej Elbæk, blogger på Tipsbladet.dk og AGF-fan.

I denne uge runder smagsdommerne blandt andet HB Køges chancer for overlevelse, Arek Onyszkos nye bog og fyring samt Divisionsforeningens udspil til den ny turneringsstruktur.

Her er et af Frej Elbæks svar:

Hvad synes du om Divisionsforeningens udspil til en ny turneringsstruktur, der blandt andet indebærer slutspil?

- Umiddelbart synes jeg fint om tanken. Jeg synes i hvert fald, at nedrykningsspillet er interessant, fordi bundklubberne måske tør satse lidt mere, hvis de ved, at der ligger en mulighed for at hente det hjem i et slutspil, siger Frej Elbæk til Tipsbladet.

- Hvis man tager de positive briller på, kunne det altså godt give lidt mere intensitet i begge halvdele af sæsonen. Man kan så sige, at dem der kommer dårligt fra land i det øverste slutspil ikke har noget at spille for i andet halvår, men der vil det alligevel være klubber, der satser fremadrettet, så de vil bruge det konstruktivt i forhold til tv-penge, talentudvikling og alt muligt andet, vurderer AGF-supporteren.

Køb Tipsbladet Update og få en dosis provokation fra Smagsdommerne - i kiosken - eller klik her!

Få Danmarks eneste rendyrkede fodboldavis leveret til døren. Bestem selv dit abonnement her.