Superliga

Vejle-profil: Motivationen er i top!

Jimmy Nielsens manglende motivation er ikke et generelt problem i Vejle. Motivationen i truppen er i top, fortæller Martin Borre.

I går kunne tipsbladet.dk fortælle, at Vejles målmand Jimmy Nielsen har mistet gnisten og overvejer et karrierestop. Vejles direktør Henrik Tønder ønsker ikke at kommentere sagen, som skal holdes internt, og heller ikke spillerne har meget at sige.

- Jeg har ikke lyst til at kommentere på hverken Jimmys eller Martin Pedersens situation. Det er en sag mellem dem og klubben, siger Martin Borre til tipsbladet.dk og pointerer, at han ikke har fået mundkurv på.

Martin Pedersen har tidligere ytret ønske om at komme til en udenlandsk klub, og derfor har klubben smidt ham ned på u-holdet. Pedersen forstår godt Jimmy Nielsens situation, men problemet har åbenbart ikke spredt sig til resten af truppen.

- Min motivation er top! Faktisk vil jeg gerne lige sige, at der generelt er en rigtig god motivation i truppen. Det er altså ikke et generelt problem, siger Martin Borre til tipsbladet.dk.

Vejle ligger i øjeblikket på en skuffende ottendeplads i 1. division. Hele 10 point fra Horsens på førstepladsen. Håbet om oprykning lever dog stadig i spillertruppen.

- Det bliver svært, og der er mange ting, som skal falde på plads, men det er stadig et mål for os at rykke op, slutter Martin Borre.