Superliga

Zuma er klar for FC Nordsjælland

Den tidligere FCK-stjerne Sibusiso Zuma er FC Nordsjælland-spiller for resten af sæsonen og kan få comeback allerede lørdag mod OB.

FC Nordsjælland har i dag skrevet kontrakt med Sibusiso Zuma, der kan få debut i morgen lørdag mod OB i Farum Park.

I den seneste tid har sydafrikanske Sibusiso Zuma trænet med i FC Nordsjælland for at holde sig i form, mens han besøgte venner fra sine fem år som legendarisk angriber i dansk fodbold. Træningen med FCN er blevet til en gensidig interesse, og i dag har Sibusiso Zuma underskrevet en kontrakt med FC Nordsjælland gældende frem til efter sommerens VM-slutrunde i Sydafrika.

34-årige Zuma kan allerede lørdag få debut for FCN i Farum Park, når SAS Ligaens tophold OB kommer på besøg. Zuma glæder sig utroligt meget til de nye udfordringer:

- Jeg er så glad for at være tilbage i dansk fodbold for at spille fodbold på højeste niveau. FCN har vist mig, at klubben, ligesom jeg selv, er topambitiøs og jeg vil gøre alt for at nå mit høje niveau fra tidligere. Det kræver hårdt arbejde, og jeg vil det så gerne. Også fordi klubben har så god en trænerstab og mange talentfulde spillere, som jeg gerne vil være med til at støtte udviklingen af, siger Sibusiso Zuma til FC Nordsjællands hjemmeside.

FCN-træner Morten Wieghorst har haft nogle træninger til at vurdere Zuma og siger:

- Jeg er meget glad for, at det er lykkedes at få Zuma til FC Nordsjælland, for han har i træningerne vist, at han har kvaliteter, som vi kan bruge her. Han er en dygtig offensiv-spiller og forstår at bringe holdkammeraterne godt med i spillet. Derfor har jeg ham også med i truppen i morgen mod OB, siger Wieghorst.